Artiesten voor My Breath My Music

Op deze pagina vindt u een aantal muzikanten, schrijvers en kunstenaars die zich inzetten voor onze stichting.

Brixx

brixx1

Een optreden van Brixx staat garant voor een spetterend feest. De cover en feestband Brixx heeft tweemaal belangeloos voor en met onze leerlingen opgetreden. En dat is niet alles we kregen tijdens deze onvergetelijke feesten ook nog eens twee mooie giften.

“Als u, als organisatie of als particulier, Brixx uitnodigt voor uw bedrijfs- óf privéfeest realiseert u naast een topavond ook direct een bijdrage aan een goed doel. U maakt het zo namelijk mogelijk dat Brixx belangeloos kan optreden voor groepen in onze maatschappij die voor een feestavond weinig geld beschikbaar hebben, maar wel een wereldfeest verdienen: vrijwilligersorganisaties, instellingen voor lichamelijk en/of verstandelijk beperkten of voor stichtingen die iets bijzonders betekenen voor minder bedeelden in onze samenleving. Ook treden wij belangeloos op tijdens gelegenheden waarbij geld voor een goed doel wordt ingezameld.” Leden van de Brixx: bedankt!

brixx2

Ebred Reijnen

Ebred Reijnen is een groot fan van onze stichting. Hij gaat mee op huis bezoek en verzorgt dan samen met een van onze deelnemers een heus kamer concert voor de rest van de familieleden. Ebred is violist bij het Rotterdams Philharmonisch Orkest en werkte oa met – Rob de Nijs – Rene Froger – Ellen ten Damme – After for Ever – Mat Matthews – Johan Hoogenboom – Trijntje Oosterhuis – Krezip – Fredericke Spigt – Jos Valster Jazzquintet – Baillante Tango sextet – Youchka Gipsy Quintet – Amina Figarova – Bart Platteau – Freek de Jonge – de Nits

ebred

Pjotr Jurtschenko

Pjotr Jurtschenko is een jazzmuzikant in hart en nieren. Hij speelt in de jazzformatie Demeter en in de bluesband Crusade and Friends, terwijl hij zich ook laat horen in de Big Band Enterprise uit Dordrecht. Hij speelt op heel veel verschillende blaasinstrumenten en heeft een ongelooflijke kennis op het gebied van Jazz en improvisatie. Pjotr geeft regelmatig workshop aan onze deelnemers.

pjotr

Pjotr op tenorsax, Richard Goudswaard op de WX11

Ray Nicovs

Ray Nicovs is een jazzpianist. Hij heeft een internetsite jazz piano tracks. Hier kan men improvisatie mee speel tracks downloaden. Ray heeft een aantal van zijn tracks ter beschikking gesteld aan onze stichting. Als klap op de vuurpijl heeft hij één nummer helemaal speciaal gemaakt voor ons.

IF

Ron Hiles

Ron Hiles is een schrijver. Hij woont in Engeland. Hij is een groot fan van onze stichting. Een fan van het eerste uur en voor het leven. Ron zorgt ervoor dat Engelstalige versie van deze website 100% klopt.

ron

Facebook YouTube Flickr
Copyright © MBMM. All rights reserved.