EyePlayMusic

Oogbesturing is een alternatieve methode voor de bediening van computers, ontwikkeld voor mensen met zeer beperkte bewegingsmogelijkheden.

“Eye play music” zo heet onze gratis software voor de Windows-pc.

U kunt het hier downloaden: (v1.1.0.2)
Setup Eye Play Music 1.1.0.2.zip

Direct aan de slag.
Open het programma. Zodra u met de muis aanwijzer een van de 8 rode vlakken aanraakt hoort u geluid. Je hoeft dus niet te klikken.

Binnen het programma kunt een ander instrument kiezen, transponeren en de nootlengte aanpassen. Selecteer “edit” om zelf een toonladder samen te stellen. Toonladders en instellingen kunt u bewaren (save) en later weer oproepen (load).

Keyboard Shortcuts
A = vorige instrument
D = volgende instrument
Q = vorige toonladder
E
= volgende toonladder

Extra functionaliteit voor Tobii Communicator software gebruikers
In Tobii Communicator kun je extra grote knoppen maken om bijvoorbeeld het  volume aan te passen of om van instrument en toonladder te veranderen.
Lars Tiedeman van Tobii heeft speciaal een kant en klare Pageset voor EYE PLAY MUSIC gemaakt. De Pageset werkt in communicator 5. Open je deze Pageset in de startpagina van communicator 5 dan wordt EYE PLAY MUSIC ook gelijk geopend.

Eye Play Music pageset

image003

Speel mee met de online improvisatie workshops
Improvisatie is de mogelijkheid om eigen unieke muziek te creëren, hier en nu, zonder teveel na te hoeven denken. Het is een geweldige manier om zich te uiten. Als men de juiste toonladders  gebruikt in combinatie met de improvisatie meespeel muziek, maakt men binnen de kortste keren muziek die zeer aangenaam in het gehoor kan liggen.
Selecteer eerst de Penta C toonladder. Ga naar workshop 1. Op deze pagina staan twee play-along tracks.

c penta

Heel veel plezier!
Tobias Kozlowski & Ruud van der Wel (developers of this software)

Kijk de video:

https://youtu.be/ZwrAnnTUQAU

Facebook YouTube Flickr
Copyright © MBMM. All rights reserved.