Het uitleenprogramma

Mensen uit onze doelgroep kunnen een elektronisch instrument in bruikleen krijgen. Eerst was er alleen een uitleenprogramma voor kinderen. Vanaf 2016 is het ook mogelijk dat volwassenen een instrument lenen.

Wij vragen de deelnemers aan ons uitleenprogramma een jaarlijkse donatie aan onze stichting te doen middels een automatische incasso. De jaarlijkse donatie die wij vragen is zeer bescheiden. Voor de meeste instrumenten geldt een minimaal bedrag van € 50,- per jaar. Voor volwassenen vanaf 26 jaar is het donatiebedrag  hoger. De donaties worden vooral ingezet voor onderhoud en het ontwikkelen van nieuwe instrumenten.  Ook moet er een bruikleenovereenkomst getekend worden.

Aanmelden voor het uitleenprogramma kan via
info@iedereenmuziek.nl.

De Magic Flute

Jonger dan 26:

€ 50,- per jaar

26 en ouder:

€ 150 per jaar of € 15 per maand

De Magic Flute is een elektronisch blaas-instrument. Het instrument is uitzonderlijk, omdat het bespeeld kan worden zonder handen. Men kan er zowel liedjes als geïmproviseerde muziek op spelen.

magic_flute_1

De Yamaha WX5 + accessoires

Jonger dan 26:

€ 50,- per jaar

26 en ouder:

€ 150,- per jaar of € 15,- per maand

De Yamaha WX5 is een elektronische saxofoon. Het instrument is zeer makkelijk bespeelbaar. De WX5 wordt geleverd met een geluidsmodule: de Yamaha VL70.
WX5-large

Ook is het mogelijk om er de Magic Switch bij te vragen. De Magic Switch maakt het mogelijk om met slechts één hand een heel octaaf te spelen.

IMG_4642

De Ableton PUSH + Live 9 intro software

Voor alle leeftijden

€ 50,- per jaar

Met de Abelton Push kun je beats en synths op de computer aansturen. Er zit ook een licentie bij voor de muziek software “ Ableton Live”. Deze software is ontworpen om zowel te kunnen worden gebruikt als instrument als voor componeren en arrangeren.

s622440943710310750_p9_i3_w1440

De Game-it

Voor alle leeftijden

€ 150,- per jaar of € 15,- per maand

Vanuit onze doelgroep kwam de vraag om een aangepaste

controller voor de Playstation. De Game-it maakt gamen weer mogelijk voor jongeren met o.a. Duchenne

degame-adapted-ps3-xbox-360-controller-672x372

De Adremo muziekset

Voor alle leeftijden

€ 50,- per jaar

De Adremo muziekset voor de computer werkt met één of meerdere schakelaars en/of de Adremo-hoofdsteun. Geschikt voor mensen met een ernstige lichamelijke beperking en/of mensen met een lage cognitie.

adremo_schakelhoofdsteun_1

De GroovTube

Voor alle leeftijden

€ 150,- per jaar of € 15,- per maand

Met de GroovTube kan je met spel en muziek je longen trainen op de iPad.

De GroovTube werkt draadloos met bluetooth smart. Deze wordt ondersteund vanaf de iPad 3e generatie (03-2012) . Men moet zelf voor een iPad zorgen.

0501

Facebook YouTube Flickr
Copyright © MBMM. All rights reserved.