Hallo allemaal mijn naam is Marleen en ik ben 16 jaar

Ik zit op een school voor gehandicapte kinderen. Ik zit nu in de 5e klas van het VMBO. Ik ben met een spierziekte geboren (merosine negatieve spierdystrofie). Hierdoor heb ik heel weinig spierkracht en is mijn lichaam heel slap.

marleen-fluit

Ik zit in een elektrische rolstoel. Voeding krijg ik via een sonde, snoepen doe ik wel gewoon met mijn mond. ’s Nachts word ik beademd met een Integra. Dit is een mondkapje waar lucht uitkomt. Ook heb ik ’s nacht spalkjes aan mijn handen. Ik chat graag op het internet met mijn vriendinnen. En ik zit ook graag op Hyves.

marleen-hand

Zeven jaar geleden ben ik begonnen met het bespelen van de elektronische fluit tijdens de therapie bij Ruud. Ik speel nu alweer een tijdje op de Magicflute. Hier voor speelde ik op de WX5, maar dat was altijd erg lastig om hem zo goed neer te zetten dat ik er goed op kon spelen. Nu met de Magicflute gaat het een stuk sneller en beter!

marleen-met-ruud

Ik heb ook al een aantal keer opgetreden. Ik kreeg leuke reacties. Ik vind het leuk om muziek te maken. De Magicflute is het enige instrument waarmee ik dat kan.

Facebook YouTube Flickr
Copyright © MBMM. All rights reserved.