In de spotlights: Anne Krommenhoek – 9 oktober in De Boerderij, Zoetermeer

Op 9 oktober a.s. schittert de Bridge Band op het podium van De Boerderij in Zoetermeer. Om zover te komen werken de bandleden deze zomer keihard door om de juiste nummers te selecteren en het repertoire onder de knie te krijgen. Deze week een gesprek met Anne Krommenhoek (16) uit Vlaardingen, zangeres van de band.

foto AnneSterren   Ze is nog maar 16 jaar en zingt de sterren van de hemel: Anne Krommenhoek. Anne is sinds 1,5 jaar gewaardeerd zangeres van de Bridge Band en doet dat met heel veel plezier. Op dertienjarige leeftijd is ze op Mytylschool De Brug terechtgekomen en daar heeft ze de band leren kennen. Anne zit al jaren op zangles en zingt op ieder moment van de dag, bewust of onbewust. Haar omgeving heeft daar geen problemen mee en dat zegt wat over de kwaliteit van haar stem. Anne voelt zich vrij en open wanneer ze zingt, ze kan haar gevoelens de vrije loop laten.

Oogcontact  Annes stem is haar muziekinstrument. Dat betekent dat ze op het podium geen instrument in haar handen heeft. Soms vindt ze dat jammer, omdat je als muzikant dan een houvast hebt en iets om je achter te verstoppen. Ze staat op de stage liever niet op de voorgrond, maar tussen de andere bandleden in. Ze vindt dat waardvol, omdat ze in deze positie meer oogcontact kan maken en één geheel is met de band.

Benefietconcert MBMM 9 oktober 2016  Anne heeft er zin in, ze vindt de uitdaging om op zo’n groot podium te staan erg leuk. Tegelijk is het spannend en voelt ze zich nerveus. Gelukkig weet ze van zichzelf dat, zodra ze zich op het podium overgeeft aan de muziek, de spanning vanzelf verdwijnt. Het wordt een supermooi concert, zegt Anne. De muziekstijlen variëren enorm. Het is een mix van rock, pop, ballads en snerpende gitaren. In de afgelopen weken heeft de band oefenfilmpjes gepubliceerd op facebook.

Anne kijkt erg uit naar het contact met het publiek. Ze wil graag dat de mensen in de zaal het enthousiasme en de passie van de band voelen en ervaren. Het delen van de liefde voor muziek met haar publiek, daar gaat het om!

Kaartje kopen? Ga naar Ticketmaster

Reacties uitgeschakeld voor In de spotlights: Anne Krommenhoek – 9 oktober in De Boerderij, Zoetermeer

Wat denk jij?

Reacties zijn gesloten.

Facebook YouTube Flickr
Copyright © MBMM. All rights reserved.